RSS

Wednesday, September 1, 2010

Berbuka Puasa with DiGi

Seronok rasanya kerana telah mendapat jemputan ke Berbuka Puasa with DiGi hari esok. Tak sangka boleh terpilih kali ini. Tengahari tadi dapat call dari Nuffnang untuk confirmation berbuka puasa besok. Aku memang nantikan saat ini. Tanpa fikir panjang terus confirm pergi.

Baru tadi dapat email untuk confirmation tersebut.

Dear DiGi Angel,

You're cordially invited to a Buka Puasa session with DiGi, exclusively for Nuffnang DiGi Angels happening at;

Date: 2 September 2010 (Thursday)
Time: 6.45 pm
Venue: The Apartment, KLCC

Please note that this is a single invite only. See you tomorrow, and selamat berbuka puasa! :)

Cheers,
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.


Siapa yang ada dapat invitation ni nanti roger la aku eh. Yelah aku kan masih baru lagi bergelar blogger. Ramai lagi yang aku tak kenal. Besok lehlah kenal lebih dekat.Jumpa korang besok kat sana ye!!!


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

~ ReD ~ said...

aku x dpt..jeles la!


Berbelanja Sakan & Plan Jimat Belanja Ketika Musim Perayaan

J.M.R said...

bestner..enjoy ya!

- zuriey - said...

~ ReD ~ : ala tak dapat ke..sorang2 jela nanti
J.M.R: tq

Bro Framestone said...

sonok la die ek dpt g sane...

nk ikut leh he...23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

- zuriey - said...

Bro Framestone: jom bro..bebuka puasa dah tunda ari senin nanti

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.