RSS

Monday, September 6, 2010

Are You Moist Enough?

Penjagaan kulit adalah penting terutama bagi wanita. Nak tampil menarik mestilah mempunyai kulit yang cantik. Kulit mestilah sentiasa lembap barulah akan nampak cantik dan sihat. Yela kalau kulit kusam dan kering tak nampklah menarik kan.

Aku rasa kulit aku ni pun selalu gak kering. Kdang-kadang rasa macam tak cukup zat je. Cuba korang tngok gmbar bawah ni.. Betul tak apa aku cakap.



Aku sebenarnya taklah reti nak pakai losyen ni. Tapi pernah gak try member punya. Bila try tue rasa best gak. Rasa segar dan lembap. Aku ada dengar cerita yang guna Vaseline akan membuatkan kulit kita sentiasa segar dan lembut macam baby gitu. Jom kita tengok apa kelebihan Vaseline.



Lotion badan Vaseline terdapat 4 jenis iaitu Total Moisture, Healthy White, Intensive Rescue, dan Aloe Cool and Fresh.Masing-masing mengandungi khasiat yang tersendiri.

Total Moisture dilengkapkan dengan vitamin E, kacang soya dan oat yang melembap setiap lapisan kulit dan menjadikan kulit halus, lembut dan sihat.

Healthy White mengandungi serum yogurt dan vitamin B3 dengan perlindungan cahaya matahari yang mengembalikan kecantikan kulit.

Intensive Rescue mengandungi glycerin yang serta-merta memberikan kelembapan pada sepanjang hari. Formula ini membantu memulihkan kulit kering.

Aloe Cool and Fresh diperkaya dengan daun lidah buaya dan timun yang menjadikan kulit lembut dan bersinar sambil melembap.

Wah..teruja bila tahu tentang khasiat body lotion Vaseline ni. Pada sesiapa nak tampil cantik dan menarik boleh lah gunakan Vaseline. Aku pun nak try jugaklah. Nak kekalkan kulit yang lembap sentiasa.



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

1 comments:

Ms Ave T said...

Great post and good luck for the comp!

Miss Ave T

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.