RSS

Wednesday, August 18, 2010

Letihnya puasa...

Aku ada dapat emel best ni. Rasa nak kongsi lah dengan semua.Hiburan buat mereka yang keletihan di bulan puasa. Hope menjadi penawar kepada anda semua ;-p


Bila nak berbuka.....tak campak pun daging


Cam ne nak buka ,dah tak larat nak panjat




Hai.. sampai terlelap...maklumlah tak sahur....


Jangan kacau saya, saya sedang berzikir....bulan puasa beb..cari pahala lebih.....


Penat aku panjat sampai atas tak ade pucuk daun....nak turun dah tak larat


Sini pun jadi lah nak membuta.....


Aduh!!! Tak larat nak jawab call....


Bersantai abis....18sxxx


Lapo la.....mane ikan ni..agaknya ikan pun puasa jugak ker


Tak larat dah nak angkat badan..ape lagi nak bawak ekor aku....


Peh....sedapnya tido.....bukan mase rehat ne...tak pe 5 minit jer


Terlepas waktu sahur....


Aduh penatnya nak susun buku....

'INI PALING MENYEDIHKAN . . .'





Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

Mohamad Nur Hidayat said...

penat teruk time puasa ni :)

AISHA SAAD said...

HARI NIH AKU PON TERLEPAS SAHUR!
DAH NAK NAZAK DAH NIHH.
MAKA AKU TAK NAK PI SATU KLS PON, LETIHH!

TP MANA GAMBA AKU?? NAKK JUGAKK!

Syafrizal said...

haha kelakar nya.. kalau saya letih saya tidur baring takde la sampai camtu hehe

tim said...

hahahaha comelnya semua menatang..
dan err..budak2 tu sekali

- zuriey - said...

Mohamad Nur Hidayat: penat ke?? xsahur eh
AISHA SAAD : gambar? tak bagi gambarnya..cmne nak letak
Syafrizal: a'ah..ini semua memang dah tak larat sgt tue
tim: memang comel

Dark Half said...

haha..memasing terkelepet. konpem x pose!

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.