RSS

Wednesday, August 4, 2010

Lepas geram di pagi hari


Pagi-pagi dah buat aku geram je. Dari mood baik je terus aku tiada mood ni. Tension betul aku. Aku paling tak suka orang yang tak bertanggungjawap. Sengal tul lah. Sorryla semua aku terlalu geram ni, nak lepas kan juga kat sini. Sebenarnya rasa nak jerit je ni.

Nak tahu ke apsal tak pasal2 aku rasa nak mengamuk hari ini. Aku kena langgar lari..Eh silap bukan aku. Tapi kereta aku. Abis dah melecet bumper belakang sebelah kanan kereta aku. Siapa nya keje la ni. Geram nya. Ada lesen ke tak ni.

Terkejut aku tengok kereta aku pagi tadi. Sedih oo.. Aku tatang kereta aku bagai minyak yang penuh tetiba jadi camni. Siapa nak tanggung. Memang sengal siapa yang langgar tue. Tak bertanggungjawap lagsung. Kalau calar sikit takpe gak. Ini dari jauh orang dah nampak..Rasa nak nangis je aku ni..

Sabau jela aku.. Tapi terus terang aku memang marah dengan orang yang langgar lari 2. Ikut hati nak je pergi cek satu2 kereta kat situ yang ada kecacatan gak. Confirm dia yang langgar kereta aku.. Beristigfar panjang aku.. Nak tak nak aku kena gak pergi anta workshop nanti. Cian kereta aku. :-(


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

cik shabah said...

sabar jela...org yg langgar tu memg pengecut,tak brani nak ngaku salah sndri tol x? =)

MOFASAD said...

sabar2... takmo marah2 :)

aYu said...

cari je blk,sure kat area tu gak ^^

zackpantai said...

benda yang kita sayang.last2 kasi spoil plak..confirm rabak duit.

- zuriey - said...

cik shabah: biasa lah..dah tgk xde org kat situ..dia pun cabutlah
MOFASAD : baik..sabar la ni
aYu: Xpela..aku pun xde masa nak cari
zackpantai : 2la dah memang nak kenakan. redha jela

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.