RSS

Monday, August 23, 2010

Bermukah dan berkhalwat sama ke?

Sebenarnya post kali ini aku nak tahu lebih tepat tentang makna satu perkataan tue.. Apa sebenarnya 'bermukah' tue eh. Aku baca tadi dalam paper tajuk dia Gadis sunti bermukah. Aku memang tak tahu makna tepat tuk perkataan tue.

Bila dah abis baca mengenai artikel tue, adakah bermukah itu sama ertinya dengan berkhalwat? Ke ada beza antara 2 ni. Confius kejap aku. Apa pendapat korang? Agaknya kenapa eh penulis tulis perkataan bermukah tue. Ke aku yang silap dengan makna sebenar bermukah ni.

Tak kisah lah apa pun maknanya, aku nak ulas sikit pasal budak bawah umur yang bermukah tue..Ish3..Apa nak jadi lah.. Ini mesti selalu terdedah dengan benda-benda lucah ni. Kalau tak, takkan sampai jadi gian camtu. Budak lagi pun. Yang lelaki tue memang suka lah bila dah ada perempuan yang offer. Kesian kat parents budak tue, mesti malu kan.

Oklah..smpai sini je. Sapa tahu maksud sebenar bermukah tue nanti komen eh..:-)

Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

~ ReD ~ said...

ngeri aku baca!

err..bermukah tu maksudnya melakukan hubungan seks ..KOT...

Kepada Yang Berpuasa; Fuck you Off!

Kantoi! Ustazah Curi-Curi Makan Di Bulan Puasa. hoh!

- zuriey - said...

~ ReD ~: oh..camtu ke

Bro Framestone said...

jangan tanya bro he...23x

bro suci lagi pemikiran

- zuriey - said...

Bro Framestone: bro xtau ker..ingat bro tau

zackpantai said...

bermukah tu berzina rasanya..kira sama la.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.