RSS

Monday, July 19, 2010

"Victoria cabar Beckham di bilik tidur"


Cerita hangat ini, seronoknya jadi Beckham dapat isteri macam Victoria. Korang baca tak cerita pasal ini. Yela hari tue kan England kalah masa Piala Dunia. Beckham mesti sedih. Victoria ni apa lagi, menjalankan tanggungjawap dialah menghilangkan sedih Beckham tue.

Berbelanja sakan Victoria ini nak memuaskan hati suami tercinta, Beckham. Nak tahu berapa banyak dan apa yang dia beli? Baca artikel kat bawah ni.

Selepas skuad England gagal menyerlah di Piala Dunia di Afrika Selatan baru-baru ini, Victoria Beckham mempunyai cara unik meredakan kekecewaan suaminya di padang.Justeru, Victoria memilih bilik tidur sebagai pengubat kedukaan David Beckham.

Baru-baru ini, sumber berkata, bekas penyanyi kumpulan Spice Girls itu membelanjakan RM14,770 khusus untuk membeli pelbagai jenis pakaian dalam, termasuk digunakan bagi aksi seks ganas.

Antara lain, Victoria membeli penutup mata berharga RM404 dengan tulisan berjahit Love Is Blind.

Ibu kepada tiga anak itu meluangkan masa berbelanja sakan di kedai Barneys di Beverly Hills, New York.

Kata sumber, Victoria memberitahu pembantu kedai itu, dia mahu memberi kejutan kepada Beckham dengan menampilkan tiga 'penampilan baru' di bilik tidur mereka.

Pilihan Victoria adalah pakaian di bawah label Kiki de Montparnasse, iaitu syarikat yang mahir dalam penghasilan produk pakaian dalam dan alat seks.

Dia juga memilih membeli skirt sutera Erotica selain tali pengikat sarung kaki.
Dengan modal itu, Victoria boleh tampil di depan suaminya sebagai pelaku S&M (sadomasochisme), bidadari romantik atau 'barang mainan' yang boleh diperlakukan apa saja.

Tidak cukup dengan itu, Victoria, 36, membelanjakan hampir RM2,462 untuk membeli coli dan seluar dalam di bawah jenama The Lake and Stars, serta RM3,499 lagi untuk barangan sama, tapi dikeluarkan syarikat Deborah Marquit.



Macam mana lah agaknya rupa dan jenis bra yang Victoria beli tu eh? Macam dalam gambar ni kot.

Sumber :Metro


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

5 comments:

Wan Ssei said...

Wow, terbaik....hahah

http://wanssei.co.nr

~ ReD ~ said...

hoh! untung woo beckham dpt bini mcm ni. berkorban apa sahaja demi kebahagiaan dan menggembirakan suami..


Latest entry : 10 Juta Pulu$ Dalam Genggamanku!

kak ina kl said...

salam..dia byk duit bolehlah..akak beli jenama yang biasa ajer..poket tak tebal ..

Lovely Bella said...

perghh.. kalo die bagi aku duit tuh buat bayar hutang kan besh.. isk. is..

- zuriey - said...

Wan Ssei : terbaik tuk si suami tercinta
~ ReD ~: tuah masing-masing
kak ina kl: jenama biasa pun leh puas hati tau
Lovely Bella: erm.. takde nya dia nak bagi duit kat kita.. dah..takyah berangan

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.