RSS

Saturday, July 3, 2010

Ghana dan Brazil terkandas


Sedih aku tengok muka Kaka lepas kalah semalam..Dahla hensem hehe

Amat menyedihkan aku tengok perlawanan antara Brazil dan Belanda semalam. Hampa aku bila pasukan pilihan aku tewas..huhu..Sedihnya. Brazil sekali lagi terkandas di peringkat suku akhir. Geram je aku tengok diorang main semalam. Tapi nasib bek tak kena belasah teruk dengan Belanda. Kalau tak lagi lah malu.




Result untuk malam semalam.. Geram je aku tengok result ni





Kat bawah ini ialah video di mana Luis Suarez telah menepis bola dari dijaringkan oleh Ghana semalam dengan menggunakan tangan. Ni football ke handball..hehe.. Punya la dia nak selamatkan bola tue dari digolkan tapi akhirnya dia yang kena keluar sebab dapat kad merah tepis pakai tangan.



Congrates kepada Netherland dan Uruguay kerana berjaya ke peringkat Semi Final

P/S: Kenapa Belanda ada banyak nama eh. Belanda, Netherland dan Holland??


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

sangilapi said...

suatu malam yang begitu suram,kedua-dua pasukan pilihan aku tumbang !

dah lah brazil kalah,ghana pun menurut jejak brazil jugak !:(

sujairi said...

Brazil kalah sebab belanda main kasar..byk sangat berlakon jatuh depan kotak goal..

ghana kalah sebab xda rezeki.. tuhan masih ada byk benda nak uji sebelum dog nak menang tahun ni..

apapun dua2 my pebret team..huhu.. yg menang tu x best pun...

- zuriey - said...

sangilapi: itulah..nasib2..sedih brazil kalah
sujairi: my fevret team tue.. redha jela dah kalah

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.