RSS

Thursday, July 8, 2010

Spain layak ke peringkat akhir



Wah..nampaknya ramalan sotong Paul tue tepatlah. Spain telah berjaya menumpaskan Germany semalam. Kemenangan 1-0 ke atas Germany telah melayakkan Spain ke peringkat akhir. Mesti seronok semua penyokong Spain. Penyokong Germany pula janganlah hampa ye. Bukan rezeki Germany nak julang pingat Fifa tahun ni agaknya.

So, jangan lupa saksikan perlawanan akhir antara Spain dan Netherland hari Ahad ini 11 July jam 2.30 pagi. Kali ini siapa lak yang bakal jadi juara FIFA. Manakala penentuan tempat ketiga dan keempat anata Germany dan Uruguay pada 10 July (Sabtu)ni jam 2.30 pagi. Nak tahu siapa yang menang FIFA nanti kena tanya kat sotong Paul tue la. Sotong tue kan terer bab telek menelek ni.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

fndrocka said...

nampaknya piala dunia tahun ni dapat kat team yang dah lama kempunan nak menang

Peluk Cium Romantiklah sangat

Aku Memang BeGiNi said...

betull,,,bgi je la team yg tak pernah menang mcm Spain,heheh,tak gune punye sotong..har ni semua cerita psl sotong huduh tu...mogok tak nk mkn sotong

Syafrizal said...

tahniah pada penyokong Spain.. Jerman boleh pegang piala Eropah lepas ni heheh

- zuriey - said...

fndrocka: a;ahla..bagi chance kat diorang
Aku Memang BeGiNi: leh lah mogok eh..
Syafrizal: tahniah spain..berjaya gak jadi juara

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.