RSS

Wednesday, July 28, 2010

Promosi Kerja Kahwin 2010




Tarikh :24 Jul 2010 - 02 Ogos 2010
Masa : 10 pagi-8 malam (Ahad-Khamis)/10 pagi-10 malam (Jumaat-Sabtu)
Lokasi : Kompleks Kraf Kuala Lumpur

Teruja aku tengok promosi kerja kahwin ni kat tv. Macam-macam jenis perkahwinan dan adat resam di tonjolkan. Siap ada pengantin lagi tue. Tapi sayangnya aku tak berkesempatan nak pergi tengok secara live. Ada sahaja urusan di hujung minggu. Sesiapa yang xde plan nak buat pe hujung minggu ni bolehlah datang ke promosi kerja kahwin ni.

Antara acara yang menarik disediakan sepanjang promosi berlangsung:

* Pameran Seni Kraf Logam Dalam Perkahwinan
* Manifestasi Perkahwinan Malaysia
* Pertandingan Paluan Kompang & Rebana
* Rewang Pengantin
* Jualan
* Pameran Kerja Perkahwinan
* Demonstrasi dan Interaktif
* Peragaan Fesyen Pesona Pengantin Malaysia
* Irama Perkahwinan Malaysia
* Lawatan Berpandu Berkumpulan




Yang paling best ada pertandingan kompang dan rebana. Tarikh pertandingan ialah pada 31 Julai 2010. Hadiah yang disediakan boleh tahan gak. Johan akan merangkul wang tunai RM5,000.00,naib johan sebanyak RM3,000.00 dan tempat ketiga sebanyak RM2,000.00. Good luck aku ucapkan kepada semua peserta.



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

atie said...

promote keje kawen sne sini..kalo la nk wat keje kawen tu x perlu belanje byk... ish ish

darkbatman said...

keje kawin? cmne 2?

- zuriey - said...

atie: kahwin ikut kemampuan jela
darkbatman: promosi apa yang berkaitan dengan perkahwinan. tentang pakaian, pelamin , adat dan sebagainya

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.