RSS

Wednesday, July 7, 2010

Netherland berjaya ke peringkat akhirNampaknya Netherland telah berjaya menunjukkan kehebatan mereka dengan menjuarai perlawanan semalam. Netherland menang 1 gol daripada Uruguay. Keputusan 3-2 telah membolehkan Netherland layak untuk ke peringkat akhir. Tahniah di ucapkan.

Uruguay nampaknya bukan calang-calang pasukan. Walaupun tidak berjaya ke peringkat akhir tetapi mutu persembahan diorang semakin baik. Cuma nasib tidak menyebelahi mereka sahaja. Uruguay akan bertemu dengan pasukan yang akan kalah pada malam ni antara Sepanyol atau Germany yang akan menentukan siapa yang dapat tempat ketiga dan keempat. Manakala juara match malam ni akan ke peringkat akhir menentang Netherland.

Mengikut ramalan sotong, Paul perlawanan malam ni akan menjadi milik Sepanyol. Tetapi adakah betul ramalam itu. Penyokong Sepanyol jangan terlalu yakin ye. Penentuannya malam ni kita tengok siapa yang akan menang.

Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

~ ReD ~ said...

antu bola betul budak ni

latest entry : Review Filem The Back-up Plan

EYANG RESI 313 said...

Tak lelah untuk peka membuka mata pada apa yang terjadi pada dunia, namun jangan lupa menggenggam diri pada nurani dan hindari arus yang menghanyutkannya

- zuriey - said...

~ ReD ~: ala bukan selalu leh layan fifa ni..4 thun sekali je
EYANG RESI 313: iye...betul tue

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.