RSS

Wednesday, July 7, 2010

Kerana Web Washer, hidup aku seperti di penjara


"Jangan ko berani access Facebook lagi"

Mulai semalam, company aku dah mula block web-web yang tidak berkenaan. Sekarang ni aku dah takleh nak masuk Facebook, Twitter, GengBlogger even nak baca paper online pun dah tak boleh. Itu yang tak boleh tahan. Tak tahu isu semasa lah lepas ni.Memang diorang ni nak suh adap keje je la. Pergh rasa cam dalam penjara. Nasib baik YM aku leh guna tapi kena tukar sikit setting.

Bengang betul aku bila buka laman-laman web yang takleh access ni. Asik-asik kuar menatang ni..



Dapat tenung WebWasher ni jela kalau web tue takleh access. Tapi aku still nasib baik sebabnya blog tak kena block. Ada gak pngubat jiwa aku yang duka lara ni. Boleh lagi aku nak merapu rapan, nak luahkan perasaan aku.

Masa yang boleh access web-web yang di block tu sebelum waktu kerja, masa lunch and lepas waktu keje. Pagi tadi aku dah wat satu entry tapi tak sempat lak nak ping kat geng blogger. Harap visitor aku selalu lah melawat blog aku ni. Nanti lunch atau sebelum balik aku pinglah kat GB. Sedihnya.. Dulu selalu dengar orang lain takleh access itu ini sekarang giliran aku lak. Padan muka aku..ahhaha


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

syahira ariff said...

ahahaha
kejam betul bos tu
msti bosan giler jadi kan?

Lovely Bella said...

same laa kat opis nih pun x leh laaa nak bukak fb ke ape ke.. tp naseb baik bella x layan fb.. naseb bek leh berblogging.. hehehe

mrs.JamaL said...

skang ni sume opis dh x bleh nak ber fb kan..en en bos sume dah pandai...

kurawk said...

cuba try g website nih http://www.hidemyass.com/
boleh unblock proxy yg disekat..hehehe..

kak ina kl said...

dia bayar gaji suruh kerja..bkn berinternet..

- zuriey - said...

syahira ariff : itulah..dia bosan time takde kijo
Lovely Bella: kalau blogging pun xleh, abislah
mrs.JamaL : kadang2 en bos dapat je access..kuli2 dia tak bagi
kurawk: yeke..tq..takpe ke guna ni..takut kantoi lak
kak ina kl: a'ah..tapi kalau baca berita pun xleh dahsat lah..bukan 24 jam pun berintenet..time takde kijo je

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.