RSS

Tuesday, July 27, 2010

Hot: Video Seks Katrina Kaif


Korang nampak tak apa aku nampak? Mula-mula aku tak perasan, tengok semula baru nampak.

Dari Indonesia kini beralih ke Bollywood. Belum reda lagi video porno Ariel kini tersebar pula video porno Katrina Kaif. Katrina Kaif ini artis Bollywood. Artis baru rasanya. Aku pun tak berapa kenal. Kalau Kajol ke Aishwarya Rai ke aku kenal la. Bila aku search gmbar si Katrina ni boleh tahan seksinya. Siapa nak download video seks dia ni, leh klik read more eh.

Udah-udah la tue, takde masa nya aku nak cari video seks dia n nak letak kat sini. Korang tak payah susah-susah cari bnda tak senonoh camtu. Baik cari ayat Al-Quran ke tak pun lagu raya. Tak lama lagi kan nak puasa.

Berbalik pada kes Katrina ni, seperti biasa dan standard artis mana nak mengaku buat kijo-kijo camtu. Cam Ariel la gamaknya. Video tersebut menunjukkan wajah seorang wanita yang mirip dengan aktres tersebut membuka satu demi satu bikininya sebelum memulakan pesta seks dengan beberapa lelaki.

Bollywood sudah, Indowood pun sudah ada jangan lepas ni ada pula video porno dari artis Malaywood sudah. Kalau nak berasmara dana pun tak payah nak rakam2. Sendiri malu nanti. Rasanya ada sambungan mengenai kes Katrina ni nanti. Sama-sama kita nantikan.

Sumber : Kosmo Online


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

kak ina kl said...

nanti lepas ni kat malaysia pulak..

gilah tgk..tiket tak mahal sgt pun

- zuriey - said...

kak ina kl : memang teruklah nasib artis tue kalau ada kat malaysia

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.