RSS

Tuesday, July 20, 2010

Floria Show di Putrajaya 2010

Rasanya tak terlambat lagi nak kongsi cerita pasal Floria Show ni. Aku sempat pergi ke Floria Show a.k.a Pameran Bunga di Putrajaya tempoh hari. Member sekolah aku ajak pergi. Dia yang bersungguh nak ke sana. Kalau dia tak bagi tau pasal show ni memang aku tak taulah. So, ari Ahad 18 July merupakan hari terakhir Floria Show ni. Merasa gak tegnok keindahan bunga ini walaupun last minit dan berhujan. Meh tengok gambar-gambar terindah ambil di Floria Show. Layan...











Amacam teruja tak tengok.. Ada banyak lagi sebenarnya, semua cantik-cantik belaka. AKu tak dapat semua gambar lagi dari member aku. Nanti kalau dah dapat aku buat lagi sambungan pasal show ni k.



Clown ni lah orang yang paling famous kat Floria Show tue..Semua nak bergambar dengan dia.. Aku dgn member aku pun sama jakun nak bergambar dengan dia..heheh





Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

8 comments:

hazman aka species1980 said...

Dalam event karnival nie - mamat clown memang paling ramai orang nak amik gambar.... ;-0

Aku Memang BeGiNi said...

laaaaaaaaaaaaa, da abis ghupernye, tak dpt da nk nengok

Syafrizal said...

Saya suka bunga orkid tapi kalau ramai-ramai tengok macam ni rasa rimas plak

Don & Nor said...

haahlaa..teman pun g gak ari yg sama.
almaklumlaa dah duk negara sendiri..kena support plak program2 kat sini.

~ ReD ~ said...

eehhh..penyuuuu!:D

21 Tip Bagi Yang Sukar Solat Subuh (Bhgn 1)

21 Tip Bagi Yang Sukar Solat Subuh (Bhgn 2)

- zuriey - said...

hazman aka species1980: tue lah ..mcam clown show lak
Aku Memang BeGiNi: tunggu tahun depan lak
Syafrizal: memang takleh nak elak orang ramai-ramai tue.. orkid memang cantik
Don & Nor: yeker.. siapa lagi nak support kalau bukan kita
~ ReD ~: a'ah penyu..aku bagi penyu makan

aYu said...

kalau aku ajak ko tak g,mmg something wrong la beb hahaha :D

- zuriey - said...

aYu : somthing wrong kat mana tue..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.