RSS

Thursday, July 1, 2010

Fasha Sandha mengaku juga akhirnya



Memang dah boleh agak dah yang si Fasha and Rizal ni memang ada affair. Nampak sangatlah since Nora Danish bercerai dengan Rizal dulu. Kalau aku jadi Nora pun aku minta cerai. Si Rizal nampak macam playboy je. Yelah orang banyak duit. Patutlah si Fasha naik berang bila Rizal ni berhubungan dengan Tiz. Orang tengah bercinta sakan. Hati mana yang tak sakitkan.

Hari ini Fasha dah keluarkan statement dalam Kosmo yang diorang ni memang sepasang kekasih. Sebelum ni bukan main berdolak dalih. Biasalah artis, jawapan standard. Hari tue dalam paper, masa Rizal datang jumpa Fasha kat lokasi naik helikopter takdelak nak ngaku yang Rizal datang melamar. Macam-macam alasan lain yang diberi. Orang boleh agak dah, kalau datang macam tue mesti ada something special.

Statement Fasha yang aku tak boleh tahan

"Setakat ini kedua-dua keluarga kami sekadar tahu yang kami berkawan sahaja. Tentang penerimaan keluarga Rizal, saya tidak kisah sebab kami belum rancang untuk berkahwin. Mereka suka atau tidak, yang penting saya dan Rizal bahagia."


Amboi, kemain lagi. Memang tengah mabuk bercinta lah ni. Sampai tak kisah kalau famili Rizal suka kat dia atau tak. Mana boleh macam tue. Tau tak restu dari ibu bapa tue penting tau. Memang bahagia sekarang. Tapi kalau tak dapat restu, tak confirm leh bahagia di masa hadapan. Oklah, kalau Fasha kahwin besok dengan Rizal mesti gempakkan wedding diorang. Kalau kahwin nanti Fasha jaga lah bebaik Rizal tu, jangan Rizal cari yang lain sudah..




Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

IKRAM said...

i benci artis artis muda la :D

i like artis lama :D
yg baru to baru nak up . batak la katakan . huhu

klik . tingkatkan trafik anda

cik helena said...

kalau rizal boleh buat kat nora camtu takkan tak boleh buat kat pompuan lain kan..huhu

Farid MOFASAD said...

MALAS NAK LAYAN ORANG PROPA CAMNI...






nyampah ai~

- zuriey - said...

IKRAM: artis muda ni mengada sgt kdang2 tue
cik helena: memang tak mustahil dia buat camtu kat fasha
Farid MOFASAD: takyah layan..

Syafrizal said...

ngorat pakai helikopter bolehlah..
duit sapa dia pakai tu? haha.. cakap lebih2 karang marah plak...

- zuriey - said...

Syafrizal: duit sapa eh..jeng..jeng..jeng

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.