RSS

Monday, June 21, 2010

Toy Story 3



Entry kali ni nak review sikit pasal Toy Story 3. Baru layan movie ni minggu lepas. Ari tue aim nak tgok Shrek tapi tak bekesempatan. Kali ini hajat nak tgok Toy Story tertunai juga.

Memang best lah Toy Story 3 ni. Tak rugi pergi layan kat panggung. Siapa yang belum tengok lagi, cepat-cepat pergi tengok kat panggung berhampiran.

Sinposis: Andy yang semakin membesar ingin melanjutkan pelajaran ke kolej. Mak Andy menyuruh mengemas semua barang di dalam bilik. Yang mana tidak berguna harus dibuang atau di dermakan kepada yang memerlukan. Dengan tidak disengajakan bungkusan patung yang ingin Andy simpan diloteng di buang oleh maknya. Patung2 tue pun menganggap yang Andy tidak memerlukan mereka dan dengan rela hati pergi ke Sunnyside (tempat anak patung didermakan). Anak2 patung tue ingat kehidupan mereka akan better di sana tetapi sangkaan mereka meleset.


Nak tau selanjutnya... tengokla sendiri...hehe. Mana leh cerita banyak-banyak nanti dah tak surprise korang nak tengok. Anyway aku bagi 4.5/5 untuk cerita ini. Semua emosi ada dalam citer ni, kelakar, sedih, romantik..Apa tunggu lagi, Toy Story 3 memang best.





Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Anak Perak said...

waaaa...nk tgk.ajak org tu dia x lyn kartun. :(

ayaa alyy said...

tgh plan nk g tgk tp xde msa lg. arghhh. jeles tgk u dh tgk

- zuriey - said...

Anak Perak: ajak sapa tue? tue la lain kali ajak aku..aku layan citer cmni
ayaa alyy: g cepat..memang best toy story 3

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.