RSS

Tuesday, June 22, 2010

Suhu kereta naik ke suhu badan yang naik



Hari-hari ada sahaja kes tangkap khalwat yang kita baca. Dan macam-macam alasan yang diberikan. Alasan direka untuk melepaskan diri dari didenda nnti. Masa nak buat tue tak fikir lak cmne kalau kena tangkap nanti. Dah kena tangkap baru nak menggelabah nak cipta alasan. Kali ini alasan cerdik yang digunakan Suhu kereta naik

Ini kes suhu kereta naik ke atau suhu diorang yang naik. Mana tak naiknya, dah duduk berdua-duaan dalam kereta, cnfirm naik suhu tue. Bila dah tak tahan apa lagi, buatlah projek. Nak buat dalam kereta karang tak best lak, orang leh nampak nanti. Masuk biliklah apa lagi.Dah pasti ada orang ketiga yang menghasut diorang since duduk dalam kereta.


Kalau rasa panas sangat temperature kereta tu, pergi bekukan kejap..

Dah terang-terang niat tak baik, bagi alasan apa pun korang tetap kena gak. Macam-macam alasan nak lepaskan. Lepas ni ntah apa lagi alasan. Buatlah alasan air cond kete rosak ke tak pun cabut satu roda kereta belakang tue pastue sorokkan, leh bagi alasan kete saya tayar dah kena curi. Memandai je aku bagi idea lak. Dah, stop buat alasan dan stop buat maksiat.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

Sylarius said...

Kan best kalau orang muda kat Malaysia ni dipermudahkan urusan nikah kahwin diorang. Aku rasa, bila kapel tu dah kawen, projek-projek dalam kereta ni semua diorang dah tak pandang dah.

- zuriey - said...

Sylarius : nak permudah macam mana tue? ini semua terpulang pada individu. kena takut dengan balasannya nanti

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.