RSS

Friday, June 18, 2010

Rakan-rakanku yang gian nak jadi pengapit



Apa yang best sangat jadi pengapit ni. Member-member aku siap booking awl2 lagi nak jadi pengapit. Aku pun diorang booking gak nak jadi pengapit. Siapa yang booking aku tue, alamatnya lmbat lagi lah dia kena tunggu. Aku pula macam mana? Nak jadi pengapit siapa? Nak ke orang amik aku jadi pengapit? Boleh ke aku jadi pengapit?


Aku nak jadi pengapit Sharifah Amani lah..Napa aku pilih Amani? Sebab dia comel macam aku..hehe..

Bukan senang tau nak jadi pengapit ni. Anyway aku memang takde pengalaman lagi jadi pengapit. Tapi bagi aku tanggungjawap jadi pengapit ni besar gak. Rasanya aku macam tak sanggup je jadi pengapit. Nak tau kenapa..

1. Aku tak boleh nak melaram sangat kalau jadi pengapit ni. Tak boleh overshadow pengantin. Nanti org confius pula siapa pengantin, siapa pengapit.

2. Taknak jadi pak pacak sebelah pengantin. Kena kipas pengantin, kena lapkan peluh pengantin, kena alert lah dengan pengantin. Baik aku jadi penonton kat bawah je..hehe2

3. Nanti mesti orang tanya "ko bila lagi?". Inilah soalan maut yang aku tak suka buat masa ni. Sebabnya bukan kata bila, dengan siapa aku nak nikah pun aku tak tau. Nyampah bila orang tanya soalan ni. he3 (sebab takde calon lagi)

Aku bagilah peluang kat member-member aku yang lain untuk jadi pengapit. Cukuplah aku sekadar menjadi tetamu. Bukan pe, aku cuma takut aku over dari pengantin. Itulah yang payah. Ada orang sibuk amik gambar aku dari amik gambar pengantin. Kesian kat pengantin. (Perasan). Kepada bakal-bakal pengapit, lakukan tugas anda dengan sebaiknya.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

cik panadol said...

setuju...sy pon xsuke jd pengapit!!

- zuriey - said...

cik panadol: samala kita

fndrocka said...

kalau kau disuruh jadi pengapit berbayar..mahu?

Latest Entri : Peluk Cium Romantiklah sangat

~ ReD ~ said...

aku dh 2x jadi pengapit. aku suka sebab x yah nak melaram. aku pakai biasa2 je..:D

padahal dh kena warning dengan pengantin suh aku jangan pakai lebih2..hahahah

jijah said...

eh...cam diri ku aje ni..hahah...
sbb xpenah jd pgapit la mau try..if xbest,xmau lg..uhu..like i said earlier,"sy mau wat smua bende yg sy xsuka n xpenah wat"..yeahh..idup jijah!..;p

- zuriey - said...

fndrocka: berbayar? ada ke? kena fikir dulu
~ ReD ~ : ko tak suka melaram eh..
jijah : semua member termasuklah aku, memang betul tak salah kalau nak mencuba

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.