RSS

Wednesday, June 23, 2010

Pasukan dari Group A dan B yang akan mara ke peringkat seterusnya.



France memang seakan sudah hilang kehebatan mereka. Satu perlawanan pun France tidak menang, sekali gus menempatkan mereka di kedudukan terakhir di dalam Group A. Nampaknya, pasukan yang tidak dijangka seperti Uruguay lebih mengatasi France. Bagi group B pula, Argentina tetap unggul mengalahkan semua pasukan lain di dalam kumpulan itu sekaligus mendapat kedudukan teratas. Dengan kedudukan terkini ini, maka layaklah Argentina dan Uruguay mara ke peringkat seterusnya.




Keputusan perlawanan malam semalam.


Kedudukan terkini Group A.


Kedudukan terkini Group B.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

Aku Memang BeGiNi said...

tu la, kbykan pasukan yg menyerlah bukan pasukan pilihan eg switzerland and uruguay tu, sapa sangka...team pskn pilihan mcm spain jerman tu tak npk pon jaguhnya, coz kalau ikut diaorg boleh je hentam pskn pilihan dgn score yg lebih byk..france korea utara, ghana, itali tu yg palin awal angkat beg balik..em lagi satu..bola ni mcam2 skill, my b saja2 buat tak teror sgt, kumpul energy utk final,hahaha tq update result terkini

- zuriey - said...

Aku Memang BeGiNi: pasukan2 gah tue dah takde pelapis yang hebat lagi kot. itu yang hampeh je kebanyakan dia

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.