RSS

Tuesday, June 22, 2010

Korea Utara kena belasah teruk dengan Portugal



Sungguh kasihan aku tengok Korea Utara kena belasah semalam. Tak tahu apa yang tak kena dengan permainan Korea Utara pada separuh masa kedua. Memang bertubi-tubi gol yang dimasukkan oleh Portugal pada separuh masa kedua. Defends agak longgar di situ. Aku ingat gol yang pertama di jaringkan pada masa pertama akan bertahan, takdelah teruk sangat macam ni. Portugal main memang power la pada masa kedua, memang tidak dinafikan.
Lepas ini, Brazil akan jumpa Portugal. Mesti figth ni, tak sabar aku nak tengok.


Result untuk perlawanan semalam.


Kedudukan terkini untuk group G




Kedudukan terkini untuk group H


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Farid MOFASAD said...

minat bola jugak yer?


uhuhuhu

susah nak jumpa gadis begini...
wakakaka

paperpun..

mungkin sebab hujan.. korea utara tak boleh nak men sangat macam lawan brazil hari tu....

takder luck tok korea




...
JOM IKUT TIPS GUA NAK KEJAR FOLLOWER DENGAN CEPAT

- zuriey - said...

Farid MOFASAD: minat..mungkin gak.. keeper dia asik jatuh jer.. tangkap bola pun leh terlepas

helena's said...

aik dah 2 eh dah 3 laa 5 dah,,ok 7 pulak hahaha

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.