RSS

Monday, June 14, 2010

FIFA World Cup 2010

Memang hangat sekarang ni dengan Piala Dunia. Jangan ada yang tertido kat ofis atau ponteng kerja pula sebab tak cukup tido layan bola kul 2pagi. Aku pun tak ketinggalan gak layan bola tapi tak semua match yang aku tengok. Yelah rumah bukan ada astro pun. Selalu layan match kul 10 pm. Time ni takde lah lewat sangat tidur.

Siapa agaknya yang akan menang Piala Dunia kali ini?? Korang sokong siapa?? Mesti semua ada pasukan idaman masing-masing. Jom kita main teka-teka nak. Smbil teka dapat hadiah. Siapa yang teka betul dapat RM250. Tapi bukan aku yang bagi, ini sebenarnya contest teka-teka yang dianjurkan oleh Denaihati. Ala untuk suka-suka je.

Tarikh tutup: 19/6/2010

Memang susah nak jangka siapa yang menang Piala Dunia kali ini. Yelah perlawanan baru je bermula. Banyak lagi team yang tak tunjuk belang diorang. Sapa-sapa je boleh menang kali ini.


Bagi Piala Dunia 2010, aku rasa Brazil akan muncul juara. Napa aku pilih Brazil? Anyway Brazil memang team favourite aku. Dari kecik sampai besar, aku memang minat gila dengan Brazil. Banyak pemain handalan dalam team ni. Aku memang lah tak reti sngat nak citer pasal corak permainan diorang tapi kalau Brazil main dengan baik confirm Brazil akan menang. Brazil akan bersamba lagi kali ini. Chaiyok...


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

nursarah said...

masih terlalu awal nak teka sapa menang. at least kena tunggu peringkat suku akhir. hehe

- zuriey - said...

nursarah : itulah..tapi nak tugu suku akhir, contest ni dah tutup dah.

denaihati said...

terima kasih join contest piala dunia. sudi singgah http://info.denaihati.com untuk berita terkini piala dunia.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.