RSS

Wednesday, June 16, 2010

Brazil menang 2-1 ke atas Korea Utara



Yes, aku sangat seronok bila tahu Brazil menang match pagi tadi. Seronok gila bila team favorite kita menang. Tapi agak sedih sikit sebab aku tak dapat nak layan perlawanan tue semalam. Rumah takde astro..:-( Berkobar-kobar aku menunggunya semalam tapi last-last match kul 2.30am. Sorrilah kalau kul 10 aku leh lagi layan.




Dengan kemenangan yang diperoleh, telah meletakkan Brazil di tangga teratas dalam group G. Lepas ni, Brazil akan bertemu Ivory Coast pada 20 June dan Potugal pada 25 June. Hope match lepas ni pun Brazil akan menang. GO GO Brazil.




Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

tapi korea utara main boleh tahan gak..
mmg beri saingan hebat kat brazil ni..

hAng keBun said...

salam...maap yer..pembetulan sikit...korea 'utara' bukan selatan... :)

princeduyong said...

maaf bukan korea selatan tau....korea utara.. korea selatan dah menang aritu ngan greece... :)

- zuriey - said...

MéuzAngelo™ XXIII: itulah..game team asia kali ni memng mantap
hang kebunL : thanks betulkan..tak perasan
princeduyung: sorry silap

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.