RSS

Friday, June 18, 2010

Bob Kuman masuk The Biggest Loser Asia.



Program The Biggest Loser Asia kini dah masuk musim kedua. Kali ini, Bob Kuman atau nama sebenar Husni Mohd. Rawi, 40 telah turut serta. Dah tentu tujuan utama peserta semua adalah ingin menurunkan berat badan mereka.

Tindakan Bob Kuman menyertai program ini memang bagus. Di samping boleh menurunkan berat badan, boleh meningkatkan tahap kesihatan kita. Yelah orang bertubuh besar ni selalunya senang nak mendapat penyakit.



Target Bob kali ini nak turunkan berat badannya sebanyak 100kg. Berat bdan dia sekarang 218 kilogram. Fuyoo.. Banyak tu yang nak diturunkan. Kalau lah boleh buat pemindahan lemak dan isi, dah lama aku minta sikit dari Bob..hehe

Anyway good luck kepada semua peserta untuk musim kedua ini nanti terutama Bob Kuman. Harap impian peserta dalam menurunkan berat badan akan tercapai. Jangan balik dari program ni naik balik berat badan tu sudah. Kena konsisten dan disiplin walau dimana anda berada.

Sumber: Kosmo Online


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

rammyd said...

agak2 bila dah kurus ensem si bob tu kan? kekeke :P


oh mama saya mahu kawen!

- zuriey - said...

a'ahkan..tak sabar lak nak tgok bob kurus

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.