RSS

Monday, June 7, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 2

Pejam celik pejam celik, berakhir sudah Project Alpha Season 2. Macam-macam ragam blogger yang boleh kita tengok. Rugi lah siapa yang tak mengikuti Project Alpha Season 2 ni. Rasa enjoy je tengok gelagat diorang ni, rasa tak kering gusi tengok.

Aku memang suka tengok semua episod tapi dalam banyak-banyak tu aku suka sangat time Jojo dan Cheeserland kena jadi model tue kat Lost World Petting Zoo dalam episode 27. Jahat betul KY kenakan diorang. Ada ke suruh bergambar dengan ular. Aduhai. Kalau aku kat tempat diorang pun aku lari cabut. Geli aku dengan ular. Kesian kat model-model ni, nak tak nak kena hadap gaklah. Meremang bulu roma aku ni kalau dengan ular. Takde binatang lain ke. Amiklah kucing ke arnab ke. Kan lagi cute.he3

Yang best lagi pasal Project Alpha Season ni sebab ada Instant Cash. Walaupun aku tak dapat nak join setiap minggu tapi aku berpeluang gak merasai duit tersebut. Bukan sekadar Instant Cash, kuiz pun ada gak. Siapa yang rajin follow mesti dapatnya. Rugilah siapa yang tak follow. Aku pun kadang2 miss gak, tapi aku still follow walaupun terlewat. Memang best abis Project Alpha Season 2.

Lagi-lagi ada artis yang menyertainya. Lagilah malatop. Siapa lagi kalau bukan si lazer Azwan Ali. Aduh mulut dia kalau dah bercakap memang tak reti berhenti. Tapi kalau time bosan jumpa orang cmni gerenti hilang bosan. Artis pun ada blog gak tu. Korang yang takde blog tu, cepat2 buat. Nanti berpeluang jadi peserta untuk Project Alpha yang akan datang.

Lepas ni mesti lagi femes Project Alpha ni.Oklah, kepada sesiapa yang tak tau pasal Project Alpha ni, korang layarilah http://projectalpha.com.my/. Memang syok abis. Kalau tak caya layan lah video kat bawah ni.

Episode 47 Project Alpha Season 2


Episode 48 Project Alpha Season 2


Episode 49 Project Alpha Season 2


Episode 50 Project Alpha Season 2


Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

kisahsensasi said...

Hmm... rasanya pemilihan azwan ali dalam project alpha nie tak sesuai langsung... ;-( ( sekadar pandangan peribadi )

kisahremaja said...

yang besh pasal project Alpha nie ialah... selain instant cash... kempen CPC die pun memang tinggi

hazman aka species1980 said...

Adakah azwan ali boleh dikategorikan the undiscover TOP BLOGGER....hohoho....

- zuriey - said...

kisahsensasi: rezeki masing2
hazman aka species1980 : Rasa tak layak lagi. ramai lagi yang hebat dari dia
kisahremaja: betul tu

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.