RSS

Friday, June 25, 2010

Pasukan dari Group E dan F yang akan mara ke peringkat seterusnya.


Berbangga aku dengan Jepun, walaupun Malaysia tak dapat masuk dan tak tau bila dapat masuk Piala Dunia ni, Jepun merupakan negara Asia yang dapat melayakkan diri ke peringkat seterusnya.Terer gak diorang ni. Italy pun tak dapat masuk peringkat seterusnya. Nampaknya Italy yang merupakan juara Piala Dunia sebelum ni terpaksa bungkus baju balik negara diorang semula. Pasukan E dan F yang akan mara ke peringkat seterusnya ialah Jepun, Nertherland, Paraguay dan Slovakia.


Keputusan perlawanan malam semalam.


Jadual perlawanan untuk peringkat seterusnya.

Tak sabar nak tunggu pukul 10 malam ni perlawanan antara Brazil dengan Portugal. Mesti figth dua-dua group. I wish yang samba group, Brazil will win. Go Brazil.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

2 comments:

Aku Memang BeGiNi said...

itu la, jepun bermula macam kura2, sikti2 lama2 jadik bukit, cayalah,,wakil asia kita tgk korea sel and jepun..ye la, debar2 nih nk tgk portugal lwn brasilll, skuad samba kita tu kene menang, kalau tak, mmg saya sedih bangat sih,tu la, Kaka pulak tak maien, hopefully tanpa Kaka, skuad samba masih tough..

- zuriey - said...

itulah..risau dengan si ronaldo tue, dahla kaka takde. memang brasil kena menang..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.