RSS

Tuesday, May 25, 2010

Tips kecantikan tanpa menggunakan botox

Kecantikan memang sinonim dengan wanita.Semua orang nak sentiasa kelihatan cantik, anggun,berseri dan nampak muda. Banyak produk yang boleh kita gunakan untuk menjadi cantik tanpa mengubah sifat asal kita yang memang sudah cukup cantik dijadikan Allah. Kat sini, aku nak kongsikan untuk semua produk yang memang bagus. Tak payah nak pergi facial selalu, buat sendiri je.


Inilah produk yang aku maksudkan, BioEver Nano Cream. Rumusan aktif Bio~Ever dirumuskan ke dalam liposom ( Sfera Lipid yang kecil dan kosong ) dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Rumusan untuk BioEver ni memang berasaskan alam semulajadi iaitu pegaga,kacang soya dan keladi liar.

Yang bestnya, kalau nak tegangkan kulit muka kita, hanya perlu sapu BioEver ni di lengan bukannya di muka. Itulah kelebihannya. Sebab pe tak sapu kat muka? Sebabnya menggunakan sistem liposom seperti yang tertera di atas. Lepas 10 minit sapu BioEver ini kat lengan kita sehingga kering, cnfirm muka kita akan menjadi tegang.

Nak tau lebih lanjut atau berminat dengan produk ni, boleh hubungi aku. Hantar email ke zuriatiaziz@gmail.com. Banyak lagi keistimewaan produk ini selain menegangkan kulit muka. Antaranya boleh memecahkan lemak di dagu dan perut, memejalkan payudara dan boleh memutihkan kulit.

Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

~ ReD ~ said...

waahhh! berbisnes la sekarang:D

mesti pasni kau cantik gila :D

- zuriey - said...

sekarang ni tak cantik ke??

Syafrizal said...

amalkan kosmetik berasaskan pegaga.. Insya Allah berkesan hehe

- zuriey - said...

betul tue..pegaga memang banyak khasiat

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.