RSS

Tuesday, May 11, 2010

Tidur lena sementara



Tak terkira berapa kali aku menguap hari ini.Secara jujurnya, hari ini aku memang sangat mengantuk datang kerja. Mata aku ni rasa nak terpejam je. Yela malam semalam tidur lewat sikit. Kena pula cuaca hari ini yang mendung ditambah aircond yang sejuk ini. Pergh.. Memang terbayang tilam dan bantal je sekarang ni.

Untuk mengelakkan mengantuk aku pun buatlah apa2 searching kat google pasal mengantuk ni. Tapi mengantuk aku ni tak hilang-hilang gak. Yela ubat mengantuk TIDUR jela. Tapi satu bnda menarik perhatian aku masa google tadi. Aku jumpa satu artikel yang agak menarik berbunyi "Sabun Tahan Ngantuk". Kemain lagi tue, guna sabun ni leh jadi tak ngantuk.

Yela kalau ngantuk pergilah basuh muka gerenti segar. Tambah pula guna sabun ni rasanya mesti lagi segarkan. Apa-apa pun aku rasa ubat terbaik adalah tidur,dan untuk elakkan ngantuk kenalah cukup tidur. Oklah.. Aku memang tak tau nak tulis apa sebenarnya tapi bila tengok orang lain ada wat post aku pun nak wat gak. he3.Sorryla kalau entry entry agak ke laut sikit

Akhir kata: Orang ngantuk memang patut disorongkan bantal...huhu. Cepatlah pukul 5.30pm.Nak tahu cara lain atasi mengantuk, klik SINI!



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

hanie@nisya said...

memang cute kucing tu :)

Syafrizal said...

Mengantuk disebabkan angin banyak dalam badan, usus bermasalah, atau tidur tidak berkualiti.
Pakai sabun tahan mengantuk tak guna gak sebab badan kita masih bermasalah.

- zuriey - said...

hanie@nisya : cute macam tuan punya blog..he3
syafrizal: itulah.. macam2 la sekarang ni

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.