RSS

Thursday, May 13, 2010

Kecik-kecik lagi da ada ramai peminat



Korang kenal tak siapa dalam gambar ni..Mcam pernah nampak kan tapi dimana ye.Ish3 takkan tak kenal. Budak ni tengah femes sekarang. Drama lakonan dia tengah meletop-letop ni.Cuba tengok betul-betul. Rasanya kalau tengok drama dia mesti kenal.


Masih tak cam lagi ke sapa kah gerangan budak comel ni. Ok aku bagi klue lagi.



Amacam dah tau dah sapa. Inilah dia Mia Sara a.k.a Amani dalam drama Adamaya. Comelkan budak ni. Kecik-kecik lagi dah jadi pelakon hebat. Pelapis pelakon untuk masa depan ni. Aku memang suka tengok dia ni. Rasa geram je nak cubit pipi dia. Kalau nak tau dia ni dah ada ramai peminat.Napa tak percaya? Ini buktinya..


Facebook 'kami peminat adik mia sara@ amani'. Klik gmbar untuk lihat lebih jelas.

Amacam,jeles tak tengok Mia ni. Kecik-kecik lagi dah ada fan tue. Siap ada facebook lagi. Tapi bukan Mia lah yang monitor facebook dia. Ayah dengan 2 orang lagi admin yang monitor. Baru 5 tahun dah femes. Dahsat tak dahsat penangan citer Adamaya ni.
Kalau rasa minat sangat kat Mia ni dan nak tau cerita pasal dia joinlah fan dia kat facebook.



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

4 comments:

Syafrizal said...

Tak abis2 dengan citer Adamaya dia hehe. Saya tak tengok langsung.

- zuriey - said...

bestla citer ni.. da abes pun semalam..huhu

kak ina kl said...

memang best dan terbaik..sbb tak melalot kan..

Pangkah Bulat said...

mmg pon.. sy pon minta dak ni..



Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.