RSS

Monday, May 10, 2010

Dendam berbulu...

Dendam berbulu? Apa yang korang terfikir bila baca tajuk ni. Apa bnda yang berbulu yang nak balas dendam ni. Nak tau apa bnda aku merepek ni. Sebenanrnya aku nak review pasal citer Furry Vengeance. Dendam berbulu tue translation untuk perkataan Furry Vengeance.



Cerita ni memang kelakar habis. Sakit tekak, mulut and perut aku tengok movie ni. Ada je adegan-adegan lucu yang mencuit hati. Confirm korang tak kan kering gusi tengok citer ni.

Nak tau cerita ini pasal apa. Cerita ni sebenarnya mengisahkan tentang haiwan-haiwan yang membalas dendam terhadap seorang pemaju rumah yang nak menjadikan sebuah hutan kepada sebuah bandar. Haiwan-haiwan yang berbulu dalam hutan tu seperta rakun, tupai, beruang dan sebagainya berpakat kena kan si developer ni. Macam-macam yang haiwan-haiwan tu buat taknak kasi projek tue berjalan. Yela kalau dah abis semua pokok-pokok dalam hutan kena tebang haiwan-haiwan tu nak tinggal kat mana pula kan.

Moral of the story, bersama menjaga alam semulajadi. Jangan hapuskan habitat makhluk lain. Korang apa lagi, jangan lupa tengok citer ni di pawagam. Aku bagi 4 dari 5 bintang untuk cerita ni.



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

10 comments:

Mr Rulez said...

ingat dendam aper td..hehe

ingat orang utan mgamuk ker..;)

- zuriey - said...

dendam lah gak tu.. binatang pun ada perasaan

~ ReD ~ said...

OWH...baru kuar kan cter ni?chanteks. aku mmg cari movie bantai gelak untuk ditonton.tq 4 da review;)

hanie@nisya said...

minat la cite haiwan2 camnie.

:)

- zuriey - said...

ReD: memang gelak sakan ko nanti
hanie@nisya: memang cute haiwan2 dalam ni

Syafrizal said...

macam best je..
nak download la haha

fikah mus said...

cerita baru eh??
boleh la nak gi carik ni..

AiZ said...

ingatkan ape tadi.. ^____^.. macam best je citer... nanti aiz nak try cari pula.. ^___^

mancai said...

cam best citer ni nak tengok gak aaa...

- zuriey - said...

citer ni memang best..lawak gila

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.