RSS

Wednesday, May 5, 2010

Banyak betul komen diorang ni

Siapa nak laptop free angkat tangan. Amboi semua nak kan. Anyway kalau nak laptop free kena lah berusaha. Aku dah pun join contest ni,korang bila lagi. Setakat bulan April ni prestasi aku agak memberansangkan. Walaupun aku tak banyak dapat referrer tapi aku banyak lah mengomen kat situ.


Ini keputusan untuk bulan April.

Seperti dalam keputusan kat atas tu, aku berjaya menduduki tempat ke 5. Dapat top 10 dah kira okla tue. Bukan senang oo. Korang tengok yang tempat pertama tue. Dah 717 komen dia. Memang banyak betul yang diorang ni komen. Dahsat. Susah nak lawan. Jauh tu aku nak kejar diorang.

Memang semua berebut lah nak menang laptop. Hari-hari bilangan komen tue makin meningkat dan maikn ramai yang berkejar2 nak lawan dengan yang paling atas tue. Bersemanagt betul diorang ni termasuklah aku. Walaupun baru 136 komen aku tapi takkan berhenti mengomen. Kepada korang yang suka mengomen jom join contest ni. Mana tau bakat mengomen korang tue akan membuahkan hasil nanti. Lagipun contest ni lambat lagi tutup. Sapa-sapa boleh jadi juara. Kalau minat, klik kat link kat bawah ni.

Go-Go Chaiyok.. All the best.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

6 comments:

Lilah said...

Wah...aku mundur aja deh, soalnya selalu dibawah 50 post comment, hehe..

Syafrizal said...

hehe bestnyer dapat laptop
tapi tak minat la pertandingan2 ni
harap2 awak menang la ye hehe

- zuriey - said...

Lilah: dun give up..
Syafrizal: amin..masinlah mulut awak tu

Yana@Nana said...

salam singah,wah bestnyer lh dpt laptop free..

- zuriey - said...

Yana: mai lah join sama.. dpat laptop tu

Bumi serta isinya said...

dah tahu sape menang? :)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.