RSS

Tuesday, May 18, 2010

Amanah yang perlu dibuat

Hari ini nak straight for word, aku sebenarnya telah di tag oleh MissRed semalam. Hari ini baru dapat buat amanah yang diberi. Kali ini tugasan dia agak mencabar sedikit. Jom tengok apa yang kena buat.

Rules And Regulation:

1 ~ it’s harder than it looks copy this to your own notes,
2 ~ erase my answer
3 ~ enter yours,
4 ~ tag twenty (20) people
5 ~ use the first letter of your name to answer each of the following questions,
6 ~ they have to be real, nothing made up if the person before u had the same first initial, u must use different answer

Siap ada rules tue..Jangan main-main. Macam nak masuk pertandingan pula.

what is your name: Zuriey

a four letter word: Zuma (Zuma ni sejenis permainan komputer ye)

a boy’s name: Zamarul

a girl’s name: Zulaikha

an occupation: Zoo keeper

a colour: Z (xtau..haha)

something ur wear: Zip (boleh ke terima)

a food: Zuriey's food (aci ke..lantakla)

something found in the bathroom: Zaiton's toothpaste

a place: Zimbabwe

a reason to being late: Zzzz..tertidolah

something u shout: Zombi..takutnya

a movie title: Zorro

something u drink: Zapple (ada ke? rasa macam pernah dengar)

a musical group: Zamani ..bolehlakan amik penyanyi dia

an animal: Zebra

a street name: Zampang (Z + ampang..hahah)

a type of car: Z car (Nissan nya ni, ada tau kalau xcaya cuba google)

Kali ini aku taknak tag sesiapa,sebabnya aku taknak menyusahkan orang memikirkan jawapan soalan ni. Pening nak jawap ni.


Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

8 comments:

kisahremaja said...

Hmm...dah lama main tag2x nie...

- zuriey - said...

yeker..penat gak main game tag ni..huhu

~ ReD ~ said...

muehehe..thanx sayang..ekekeke ;p

- zuriey - said...

welcome darling..memang sakit pala pikir jawapannya

Bro Framestone said...

bro dah nk 2tahun xde entry pasal tag di blog bro he..23x

zuriey...

xnk joinke contest kat blog bro

BroFramestone Blog

- zuriey - said...

yela bro nak buat cmne orang da tag.kenalah buat gak kan..rasa cam nak join je contest tu..

Syafrizal said...

wah tag lagi dia ye hehe
mesti rajin ni hehe

- zuriey - said...

syafrizal: takde kijo..huhu

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.