RSS

Thursday, April 1, 2010

Tolong Picitkan!!!

Tolong Picitkan!!!
Tolong Urutkan!!!
Dah tak tahan lagi ini...

Apa yang korang fikirkan eh.. Aku nak minta tolong picitkan/ urutkan kaki aku ini. Bukan pe, ni suma gara-gara turun tangga semalam lah. Aku ini bukannya atlet. Walaupun hari-hari aku pegi keje jalan kaki, tapi still terasa kesan menuruni beratus-ratus anak tangga semalam.

Aku rasa sgt malas dan payah nak bangun pagi tadi. Rasa tak hilang je lagi penat semalam. Mau tidaknya pecah rekod tu, bukan sume orang leh buat turun tangga dari tingkat 34. Pegi keje tadi memang dah terasa skit di betisku ini. Inilah punca orang kurang wat senaman.


Bestnya dapat pegi spa. Ada orang tolong urutkan sengal-sengal di badan aku ini.


Bilalah aku dapat rasa mandi cmni. Santainya. Hilang jap semua masalah.

Tak dapat pergi spa, tgk gambar pun jadi lah. Amik feel dia..huuhu. Besok aku nak pegi Tioman. Tak taula balik nnti mcam mana. Samada hilang sakit-sakit sendi aku ini atau pun semakin parah sakitnya. Sapa ada tips nak hilangkan sengal ini.. Share lah dengan aku.


2 comments:

Nur Hidayah Yahya said...

meh sini nak urut..heee

- zuriey - said...

hidayah: baiknya dia nak urut..Tq

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.