RSS

Monday, April 19, 2010

T-shirt percuma dari netQueen


Aku sekarang ini banyak pula join contest. Otak aku tepulah nak post blog yang best. Buat blogwalking pun stil tak dapat idea. So yang mampu buat masa ni join contest je. Ikut suka aku je he3. Ni pun salah satu cara nak glamourkan blog aku ni.

Ini dia lagi satu contest yang dianjurkan oleh netQueen. Hadiah dia adalah t-shirt khas yang direka oleh netQueen. Nak tau apa syarat-syarat contest ni. Syarat-syaratnya korang pergila melawat blog netQueen. Kepada sesiapa yang berminat @ tak tau nak post apa kat blog korang jomlah join contest ni.


Penganjur contest ni,netQueen. Thanks a lot to you.

2 comments:

Kie-yu said...

ouh. menarek~ mau cuba nasib jgklah!

- zuriey - said...

cubalah.. bukan susah syarat dia

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.