RSS

Tuesday, April 20, 2010

T-shirt netQueen sangat laris

Ingat tak semalam aku ada post pasal t-shirt percuma dari netQueen. Kalau tak ingat atau tak tau klik SINI. So, hari ini aku pergi jengok kat netQueen,alngkah terperanjatnya aku t-shirt yang disediakan untuk 100 ahli netQueen telah pun habis.

Memang ramai yang turut serta nak dpatkan t-shirt tue. Macam gorang pisang panas. Smpai la ni pun ada yang nak join lagi. Tapi takpelah kepada yang tak berjaya banyak lagi contest yang disediakan. Rajin-rajinlah buat blogwalking. Nasib baik aku cepat sikit join, so aku telah berjaya mendapatkan t-shirt tersebut. Alhamdulillah. Thanks to netQueen menyediakan contest tersebut.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.