RSS

Monday, April 12, 2010

Siapa nak laptop PERCUMA!!!!



Nak laptop PERCUMA? Sapa yang taknak benda PERCUMA.. Ini bukan cubaan tapi betul-betul. Korang juga boleh dapat laptop secara percuma. Tapi bagaimana nak dapat laptop berjenama ACER Aspire One secara percuma? Ini caranya. Senang je. Aku pun nak join, dapat ganti laptop yang hilang dulu. Tak rugi kalau mencuba.

Contest ini dianjurkan oleh Denaihati.Bro ni memang baik hati betul bagi laptop kat orang. Murah rezki dia.Bukan satu laptop tapi 2 laptop Acer Aspire One. Kenapa dua laptop? Sebabnya ada 2 contest dijalankan secara serentak.

a. TOP REFERRER TERTINGGI.
-menghasilkan trafik ke blog denaihati sepanjang 2010 berdasarkan analisa dari google

b. PENGOMEN TERBANYAK
-Komen yang dikira hanya yang melebihi 7 perkataan. Rajin-rajinlah komen blog Denaihati

Nak tau syarat-syarat dan cara-cara menyertai contest ini, korang layari la blog DENAIHATI

Kalau korang tak dapat laptop ini pun takpe. Sebabnya kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya. Perhatian katogeri referral yang dimaksudkan di sini adalah apabila blog ANDA menjadi referral kepada contester baru.

Aku tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog Wan Hazel. Korang yang nak join pun, jangan lupa bg kredit kat aku. Jangan lupa mention nama aku tau-zuriey-(http://zuriey86.blogspot.com/).
Apa tunggu lagi, jomlah join. Jangan jeles lak kalau aku yang menang laptop tue..

Tarikh Tutup:

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan:

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.



2 comments:

denaihati said...

Terima kasih join contest

- zuriey - said...

denaihati: tq.. terima kasih juga sediakan contest yang best ni

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.