RSS

Monday, April 26, 2010

“Saya Kenal Anak Perak”

Kali ini aku nak buat post khas mengenai AnakPerak. Wah-wah sapalah AnakPerak ni smpai aku snggup buat entry khas pasal dia. Anyway for u all information, ini adalah contest yang disediakan oleh AnakPerak. Mehla join sama. Hadiah best tu, ingat senang ke nak dpat bnda-bnda free ini. Mana tau kan anda adalah pemenang contest ni.


Berbalik kepada tajuk di atas, aku kenal anakPerak ni sebab aku pernah satu kerja dengan dia dulu. Tapi masa tue, dia ni taklah aktif sgt dalam dunia blogging ni. Dia ni seorang yang kuat makan,he3 jangan marah eh anakPerak. Dia memang teror wat coding, tapi ikut mood dia juga lah. Kalau takde mood, jangan harap dia nak usik coding tue. Tapi kalau datang mood programmer dia, mak aih tak berkelip dia pandang laptop dia. Memang khusyuk abis.

Aku kenal dunia blogging ni pun melalui dia lah. Kira dia ni sifu aku lah. Banyak ilmu yang dia turunkan pada aku. Thanks anakPerak. Secara tak langsung aku tau blog dia melalui dia sendiri.AnakPerak ni boleh tahan hensem orangnya, tapi sayang lagi muda dari aku.ha3.. Single lagi tue, sapa yang berminat apalagi hantarlah borang kat anakPerak.

Nak cakap sikit pasal blog anakPerak ni. Warna hijau yang dipilih sebagai warna template dia memang menarik. Rasa cam tenang je tgk bnda2 hijau ni. Tapi cuma kalau sapa yang tak kenal anakPerak may be ingat dia ni perempuan. Sebabnya tengok layout blog dia. Ada cam gaya pilihan template perempuan. Corak daun gitu.

Lastly napa agaknya aku berminat sangat kan nak pakai domain dot com ni. Firstly, aku tak kisah nak pakai domain apa pun tapi bila anakPerak buat contest yang hadiah dia domain free lebih baik aku join. Alang-alang kalau menang tak yah aku kuar duit nak pasang domain ni.

Start dari sini aku dah mula rasa nak ada domain sendiri. Yelah sampai bila nak menumpang domain orang kan. Bila da ada domain sendiri senang orang nak ingat kitanya blog address sebab tak ramai yang ada domain sendiri. Agak-agaknya apa domain sesuai eh nak letak nanti. Aku rasa cam nak letak zuriey.com. Wah pendek, padat dan simple. Senang orang nak ingat. Tapi kalau AnakPerak ada suggestion lain untuk aku, aku boleh fikirkan.he3

Kepada sesiapa yang berminat nak join contest ni, sila layari http://anakperak.com untuk keterangan lanjut.

Tarikh tutup penyertaan pada 15 Mei 2010 jam 5 petang






8 comments:

BeaN MorENo said...

sayapun kenal anak perak

Flying Pixel said...

saya pon perakians! =D

~ ReD ~ said...

HOH! memang kena puji habis2an . kalau tidak, x menang kau. hahahah

- zuriey - said...

bean moreno: saya pun kenal bean. bean kenal saya tak..he3
flying pixel: nice to meet u
red:tak boleh puji lebih-lebih nanti koyak seluar dia nnti.

Kancilbiru said...

saya anak kedah...larikssssssss!

- zuriey - said...

kancilbiru: anak kedah tak ngam ke dengan anak perak...

CHeEsE LoV3R said...

ank perak sch00lmate sy dlu, hehe~

- zuriey - said...

cheese lov3R: iyeker.. mesti lagi kenal dgn anakperak kan

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.