RSS

Thursday, April 15, 2010

Saja je nak cuba nasib

Cuba nasib? Nasib apa ini. Nasib untuk cabutan bertuah. Tak salah kan kalau mencuba. Walaupun selalunya aku selalu tak bernasib baik dalam cabutan bertuah ni. Nombor aku selalu je tak naik. Bak kata org cina, takde ong ma. Kali ini aku harap aku bertuahla. Nak tau cabutan bertuah apa?

Ini dia 'cabutan bertuah versi tak ada perasaan' yang telah dianjurkan oleh http://kupunyaidup.blogspot.com.




Senang je nak join contest ini. Apa yang perlu anda lakukan adalah pergi ke blog kupunyaidup. Klik je link kat atas tue. Untung-untung anda dapat menang cabutan bertuah ni. So, apa tunggu lagi. Mari kita cuba beramai-ramai.

Contest ini akan berakhir pada 2 Mei 2010.

29 comments:

nabilah_2908 said...

good luck dear..:)

- zuriey - said...

thank you

AeMieZ EzZanY said...

cuner jerk..mana tau ader nasib..hehe...best of luck!

- zuriey - said...

thank you..minta-minta masinla mulut aemiez

nand nasyari said...

gudluck zuriey ^^

Azrul Hisham said...

good luck (^_^)

- zuriey - said...

thanks to you all..i wish that im the lucky one.AMIN

kak ina kl said...

good luck to you..rugi tak bertegur sapa ek hari tu..

Mizkadiah said...

gud luck.. kalau menang kan best.. leh belanja saya.. hehehe

- zuriey - said...

kak ina kl: tue la segan nak tegur.. orang baru katakan
mizkadiah: belanja sky juice blh..he3

h a n i e said...

gud luck...
mn tau ade rezeki kan..hehe

Shahir Naim said...

hahaha... kena try nih... :D

- zuriey - said...

shahir: dah tutup la kontest ni..dah ada pemenang da

Lovely Bella said...

salam singgah di waktu petang.. heheh nice blog.. udah follow :)

nirelwof said...

gud luck...semoga bertuah laa...hehehe

- zuriey - said...

Lovely Bella: thanks you
nirelwof: tak bertuah kali ni..huhu

Miss Eyda said...

tak pe. len kali boleh cuba lagi ..hehe

Cik Norfa said...

good luck..kalo menang cabutan bertuah tu...war2 kan la ye di blog..hehe

- zuriey - said...

cik norfa: dah takde harapan nak menang..tak dapat pun

helena's said...

nak kene selok tangan ke.hahaha

Khairi said...

good luck!

Loq said...

Apa hadiahnya ye? Kalau lumayan nak masuk laaa ;p

- zuriey - said...

khairi: thanks
Loq: tak taula apa hadiah nya..tapi contest ni dah tutup pun. dan dah ada winner

Dakjaat said...

cabotan bertuah di cabot camna? kalau contest macam ni biasanya akan berlakunya birokrasi ... hati2.

EYANG RESI 313 said...

Good kuc

Nice posting

APAN said...

oh...ade cabutan bertuah ke...
50 50 tau...
huhu...

- zuriey - said...

cabutan dah tak bertuah.. dah keluar dah result dia.. sedih sekali

Nazra~ said...

jgn berhenti mencuba :)

- zuriey - said...

nazra: tak penah berhenti...terus berusaha

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.