RSS

Wednesday, April 28, 2010

Road Trip with My Broadband

Tajuk hari ini ada kaitan dengan tajuk aku sebelum-sebelum ni. Ingat tak lagi aku pernah buat post pasal My Dream Destination. Kalau tak ingat atau tak pernah baca, nanti korang baca eh. Memang aku berhajat nak pergi holiday ke sana. Bukan angan-angan mat jenin je ni, aku memang akan pergi satu hari nanti. Tapi aku taknak pergi sorang-sorang, nak bawa famili dan member-member aku sekali.

Aku tak suka bersendirian. Memang bosanlah duduk sorang-sorang. Boleh mati kutu kat kepala aku ini..Ooops aku takde kutu eh.. Saja je tu. Boleh mati akal la tak tau nak buat apa kalau duduk sorang-sorang. So, aku memang nak buat trip pergi sana nanti. Sapa nak follow aku, jom join sama. Tapi bukan sekaranglah, tunggu da cukup budget nnti aku habaq mai kat korang.Kalau pergi jalan bawa broadband mesti lagi best. Sambil-sambil dalam perjalanan tue, boleh lah godek-godek apa yang patut.

Dulu masa aku ada laptop dgn brodband memang aku akan angkut mereka berdua ke mana aku pergi. Sayang gila oo.. Tak guna sehari rasa tak lengkap je hari aku. Tapi sekarang ni, aku dah hilang kedua-duanya. Memang terasa sangatlah.. Sekarang aku tengah kumpul duit nak beli laptop dan brodband baru. Senang aku nak update blog aku kalau nak pergi melancong mana-mana nanti.

Sekarang dalam perkiraan nak beli brodband yang mana satu. Dulu aku pakai brodband tuuut, tapi memang biasa-biasa jela. Kadang boleh guna, kadang tak. Yela tak semua coverage dapat. So sekarang aku rasa macam berminat nak beli brodband ni pula. Memang promosi besar-besaran tu. Iklan potong jangan tak potong. Apa lagi kalau bukan P1W1MAX.


Comel je aku tengok design dia ni. Senang nak bawa mana-mana.

Member aku da beli dah brodband W1GGY ni. Dia kata buat masa ni memang okla guna W1GGY ni. Murah pun murah kan RM59 sebulan. So tunggu aku beli laptop nnti aku nak try gaklah guna W1GGY ni. Nak pergi holiday pun boleh bawa juga. Boleh serve dimana sahaja. Barulah banyak entry aku boleh buat nanti. Tak sabar betul aku nak beli laptop dan brodband baru. Korang doakan rezeki aku murah agar tercapai hasrat ku ini. AMIN..

Sambil-sambil nak sampai ke destinasi bolehlah layan video ni dulu.


Episode 8 Project Alpha Season 2


Episode 9 Project Alpha Season 2


Episode 10 Project Alpha Season 2


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS



Klik sini untuk memiliki Acer Aspire One secara PERCUMA !!!

3 comments:

Syafrizal said...

Saya pun minat merantau sebab ekonomi kurang memuaskan.

AiZ said...

huhu... u pun join gak... ramai gak ek buat entry nih.. :)
gud luck


komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



- zuriey - said...

syafrizal: best dapat merantau negara orang
aiz: kena rebut peluang yang ada. thanks..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.