RSS

Wednesday, April 21, 2010

Hari yang suram

Hari ini aku memang takde idea nak update apa kat blog ni. Pagi-pagi rasa sejuk sgt. Dtg ofis still rasa sejuk dan hingus mula meleleh (yerk).. Kesimpulannya hari ni aku tak berapa sihat. Nak buat kerja lagi takde mood. Rasa nak lelap je mata ni.

Ingat nak pergi jumpa doktor, tapi untuk makluman korang, aku memang tak suka pergi klinik. Penakut sebenarnya aku ini. Lagi-lagi kalau dapat ubat, lagi aku takut nak makan. Memang tak reti nak telan pil tue. Macam budak-budak je aku ini. Kalau boleh memang aku tak nak telan pil kecuali dah tahap parah baru aku try telan. Pahit tau. Aku memang tak suka keadaaan macam ni. Time ni terus rasa nak balik kg je. Kalau ada orang hantar aku pergi klinik ok gak.Oklah korang doakan aku cepat sembuh. Dah tak tau nak tulis apa. Terima Kasih.

7 comments:

Aus MeLankoLik said...

demam ek ??
hohohoh .
nnt mkn ubat lol ! hahaha

- zuriey - said...

2la..dah masuk ari kedua ni. tapi stil sama gak

"Hamba allah swt yg lemah" said...

maaf la say ni suka comen sikit..:)

"Hamba allah swt yg lemah" said...

best la baca blog awak .. terima kasih ye..

"Hamba allah swt yg lemah" said...

cantinya blog awak.. kena denga tema dan widget.. pandai2 anak malaysia ni:)

"Hamba allah swt yg lemah" said...

setakat ni ni blog paling menarik saya jupa.. tak serabut ken=mas dan teratul..

- zuriey - said...

Hamba allah swt yg lemah: Thanks for ur comment. Rjin-rajinlah melawat blog saya

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.