RSS

Monday, April 19, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair is so GREAT!!!



Untuk makluman semua pembaca, sabtu lepas bersamaan 17hb April bertempat di Berjaya Times Square telah berlangsung satu event, Gatsby Deodorant Street Fair. Memang sgt best. Ini merupakan 'Largest Gathering of Bloggers'. Ramai blogger yang telah hadir. Masuk Malaysian Book of Record lagi tue. Wah, sungguh teruja.

Hari Sabtu tu, aku bawa Linda as my partner. Nasib baik ada Linda. Taklah aku keseorangan. Aku baru first join event yang dianjurkan oleh Nuffnang. Al maklumlah newbie dalam dunia blogger ini. Pagi-pagi aku dgn Linda dah terpacak kat event tue. Excited la katakan smpai tak dan aku breakfast. Takpelah dah biasa tak breakfast. Taklah terasa sgt.

Pukul 10 baru buka kaunter registration. Penat aku datang awal kena beratur belakang gak sbb ramai yang datang masa tu. Tapi agak lucky sebab beratur ikut abjad. Blog aku mula dari z, tak ramai sgt blogger url mula dari t-z. So, aku taklah beratur terlalu lama. Boleh tahanlah menunggu tue. Masa registration dapat satu beg yang berisi t-shirt berwarna merah dan kipas. Semua blogger dikehendaki tukar baju yang dia bagi tu.


AnakPerak candid pic aku masa register. Aku tak bawa kamera masa ini. Harap kamera orang jelah.

Masa event tue, ada gaklah aku kenal beberapa org blogger. Itupun Linda yang kenalkan kat aku. Aku memang tak cam sgt muka diorang ni. Masa tue adalah aku kenal dgn MelRomeo(tinggi betul mamat ni), darkbatman dgn adiknya, anakperak


Dari kiri, aku, Dex,DarkBatman,Linda. Pic kredit to DarkBatman.

Memang macam-macam games ada masa tue. So happening. Ada gak cabutan bertuah. Hadiah dia ribu-ribu punya harga. Tapi nama aku tak naik pun.. Jeles tgk diorang yang dapat tu.Banyak gak point yang aku kumpul. Tak bestnya sebab tak dapat share pic dgn korang. Takpe, nnti aku beli kamera. Senang sikit nak tunjuk pic2 yang best. Anyway,ni memang event yang best. Rugi sapa yang tak datang. Inilah masa nak jumpa otai blogger (walaupun aku tak berapa kenal). Hope lepas ni dapatlah join event Nuffnang lagi. Memang bagus event macam ni terutama bagi aku yang baru dalam dunia ni. Lastly, thanks to Nuffnang dan Gatsby(penganjur event).I LOVE IT.



8 comments:

atreyu strange said...

Sblh ko tue, Dex. Haha.

wawan said...

me was there too =)

Ery Farieha said...

haah dex name die.
hehehe
:)

~ ReD ~ said...

heheeh.. lenkali jangan ingat pasangan anda akan membawa kamera. haha

gmbr yg kat aku, nnti aku bagi kat emel. ada dlm laptop kat umah tu. bukan banyak pun. dh kata btri kong. haha

Aus MeLankoLik said...

dex la sblh kau

http://funfabulosity.blogspot.com/ blog die , ahahah

- zuriey - said...

thanks sume bg tau sapa sebelah aku. kira glamour gaklah dex ni sbb ramai yang kenal. aku je yang tak kenal .hahaha

qilamahadi said...

seronokkann
;p

- zuriey - said...

seronok sgt..enjoy myself

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.