RSS

Sunday, March 7, 2010

What i did last weekend?

This weekend i spent my time with my friend who stay at Bandar Tasik Selatan.. Firstly i want to thank a lot to them because spent their time with me.. Thanks erny and mira..
Best la pula speaking.. Improve kan bi. Orang putih pun tau cakap Melayu, takkan kita tak boleh cakap bi.. he3

Teringat masa aku naik lrt tuk menuju ke rumah mber aku ni. Masa lrt berhenti kat KLCC ada sepasang mat saleh and anaknya naik. Kebetulan masa tue aku bru dapat duduk. Si ibu ni da berumur gakla berdiri dpan aku. So aku dgan baik hati bagi la dia duduk. Kesian lak tgk dia berdiri.. Si ibu pun cakapla "thank u very much". Aku cakap la "welcome". Then si anak lak cakap "Terima kasih" dengan pelatnya. Aku senyum je msa tue. Tau lak dia cakap melayu..he3.. Memang polite mat saleh tue.

So korang nak tau apa aku buat lepas jumper mber2 aku ni? Aku pegi tgk wayang niyang rapik..huhu.. Tetiba je budak2 ni ajak g tgk wayang.. Aku pun layan jela..


Aku suka jalan cerita movie ni.. Boleh diterima akal dan ada kesinambungan antara satu babak dengan babak yang lain. Cuma aku tak berapa suka adegan terbang-terbang yang ada dalam cerita ni. Nmpak katun skit and xberapa menjadi. Yang lain-lain ok. Ada gak seram, kelakar, suspen dll. Congrates tu u ahmah idham. I give 4 star for this movie.. huhu

Sebenarnya tu je yang aku nak citer.. he3 Jgan marah eh. Kesimpulannya this weekend aku layan Niyang Rapik dgn mber2 aku.. Itu sahaja..




                                                            

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.