RSS

Tuesday, March 2, 2010

Ramai betul promote business kat ShoutMix..ish3

Seperti biasa setiap kali aku buka blog aku mesti tgk bhgian ShoutMix ni dulu. Arini agak terperanjat sikit apabila aku mendapati ramai yang promote business kat ShoutMix aku. Macam-macam business ada. Dasat betul diorang ni. Nasib bek aku tak kena kan bayaran kat situ. Kalau tidak kaya da aku..he3.Ni antara sample promosi yang dibuat.



Hari ini aku baik hati,tolong la korang utk promosi kan business korang. Pasni korang kena lak promosi kan blog aku ni..he3 Antara iklan-iklan business yang di promosi kan di ShoutMix.

1. JutawanKlik.com - business nak jadi jutawan dgan hanya klik. Sapa yang berminat boleh la join.


2. Bio Aura Murah - Business jual air techno water Bio Aura RM999.


3. Lens-holic shop - Business jual contact lens yang berwarna-warni. Macam-macam jenis lens ada..


4. CaNdLesMaNiA bAbY ShOpPe - Business jual macam-macam barang baby sprti kasut, baju, seluar dll


5. Bank soalan UPSR - ni bukan business tapi aku saja nak promote kan untuk mereka yang ingin mengambil UPSR. Kat sini anda boleh download soalan UPSR bagi tahun-tahun sebelum ni. Bagus gak blog ni nak bantu pelajar-pelajar semua.


                                                            

4 comments:

Anak Perak said...

wah iklan free.syoknya blog ni.haha..

- zuriey - said...

2la pasal.. sapa lah tuan blog ni.. pemurah btul

~ ReD ~ said...

pasal tu aku malas nak psg cbox @ shoutbox tu..huhu

- zuriey - said...

red: tapi kan sejak aku promote business diornag makin ramai orag yang promote business kat c2.atleast naik gak my trafik

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.