RSS

Tuesday, March 23, 2010

No Sweat!

NO Sweat? Ada ke orang yang tidak mengeluarkan peluh kat dunia ini. Tipu la kan kalau kata anda tidak boleh berpeluh. Semua orang berpeluh,cuma yang membezakannya adalah kuantiti peluh itu. Peluh ini sebenarnya baik untuk kesihatan. Sesiapa yang susah berpeluh atau terlebih berpeluh sepatutnya berjumpa dengan doktor untuk mendapatkan rawatan.


Apa yang anda rasakan ketika berpeluh? Sudah tentu rasa tidak selesa terutama dengan bau badan anda. Anda perlukan sesuatu yang boleh menyenangkan dan mengurangkan bau peluh tersebut. Bagi aku sendiri, walaupun tidak berpeluh atau bersukan aku memang akan sentiasa memakai deodorant. Ini kan pula masa berpeluh kan. Memang rasa tidak selesa kalau tidak memakainya. Diri sendiri sudah tidak selesa ini kan pula orang lain yang berdekatan dengan kita. Confirm diorang pun tak nak dekat dengan kita.

Bagi mereka yang masih mencari-cari produk deodorant yang sesuai, ini mungkin dapat membantu anda.Kelebihannya sudah tentu sekali dapat menghilang peluh dan bau anda. Rasa segar sentiasa.



Ini dia produk Adidas Action 3.Nama Adidas sahaja sudah menggambarkan kehebatannya. Memang tidak diraguilah produk Adidas ini. Sesuai untuk lelaki dan wanita dan semua peringkat umur. Salah satu jenis deodorant Adidas Action 3 ini ialah Fresh. Bila dengar saja perkataan 'Fresh' sudah tentu kita akan fikirkan tentang kesegarannya.

Memang tepat sekali andaian anda semua. Produk ini dibuat khas untuk membuatkan kita lebih rasa segar bila berpeluh. Ia juga tidak mengandungi alkohol dan anti-keputihan. Jadi kepada anda semua, kalau nak rasa segar sentiasa samada ketika bersukan atau tidak anda gunalah produk ini. Peluh-peluh anda akan diserap dengan segera. Rasa kering sepanjang masa. Lepas pakai produk ini, tidak payah mandi lepas sukan pun tidak apa..he3..Yela dah memang segar dan kering sentiasa. So, apa tunggu lagi, kalau nak cuba kehebatan produk ini pergilah ke kedai berhampiran untuk mendapatkannya, confirm NO SWEAT!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
Auditions are now open!

4 comments:

~ ReD ~ said...

zuri.. nak tanya ni.. pas publish entry pasal ni, kan kena tweet entry ni kan? maknanya kena ada acc twitter la eh???

Anak Perak said...

yer miss red.klu x der account twitter mcm mn nk tweet

- zuriey - said...

anak perak: terima kasih sudi jawap bg pihak aku
red: yelah red..nak tak nak kena buka akaun twitter..ala bukan susah pun..

~ ReD ~ said...

ok2.. tq Anak Perak n zuriey ;)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.