RSS

Friday, March 5, 2010

Makcik takde kepala???

Aku nak share dgn korang semua pasal satu gambar misteri. Ada kekejutan apabila ada org mengambil gambar nie...setelah di download makcik yg berbaju kuning tu tiada berkepala.

Peristiwa ni berlaku tahun ni disebuah negeri di selatan tanah air..memang tempat ni di pendalaman sikit....agak2nya apa reaksi orang di dalam gambar tu semua klu diberi gambar ni pd diaorang...




Apa pendapat korang tentang pic tu. Aku pun mcm tak pecaya tgk pic tue.Tak tau la pic ni yang real atau telah di edit dan diadaptasi guna software yang canggih. Tapi kawan aku dah tanya kat yang pakar-pakar dalam edit2 gmbr ni, diorang kata pic tue memng real. Wallahua'lam..

                                                            

11 comments:

N A N a t O said...

hahhah...suspen la...

bulat said...

bia betui..tp klu tgk tudung 2..cam xreal jer...;)

Ieda Al-Habsyi said...

wooo seram lah! cuba tgk betul2, kot2 kepala makcik tu kat celah2 pokok2 tu ke, ;p

~ ReD ~ said...

ermm...macam x real sebab ada tudung belakang makcik tu

- zuriey - said...

2la kalau tengok macam di edit..org kata kalau ada org 'membela' kemungkinan gmbr jdik cm2..

norakmar said...

hehhehe...tapi rasenyer makcik tu tgh tunduk ler..sbb tu kepala die xnmpak..

ezz said...

cam xreal jew..

Zamrii said...

Susah nak percaya, tengok tudung makcik tu macam tak kena je. Lagipun sekarang ni teknologi canggih, macam2 teknik boleh buat.

- zuriey - said...

tue la mcm2 la skarang ni..ish3

Muhammad said...

Assalamu Ala Man Ittaba'a' al-huda

Boleh jadi makcik tu mengangkat bahunya sebelah kiri dan menundukkan kepalanya kesebelah kanan.

Tengoklah tulang belakang bahunya yang menonjol sedikit.

- zuriey - said...

Muhammad: may b juga..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.