RSS

Thursday, March 11, 2010

I Just Love Good Smelling People

Pernahkah korang bau badan korang waktu lpas senam atau lepas berpeluh? Mesti baunya akan menusuk ke kalbu, boleh pengsan tu. Hanya Tuhan sahaja yang tau. Boleh putus selera makan orang yang duduk sebelah kita sbb tak tahan sgt dengan bau tu.Aku sendiri tak tahan bau badan masa tu. Ini kan pula kalau kita mempunyai bau badan yang kuat, sudah tentu akan merasa tidak selesa sepanjang masa. Keyakinan diri kita pun akan berkurangan dalam melakukan kerja.

Aku yakin dan percaya bahawa semua orang suka akan bau-bau yang wangi dan menyegarkan. Tipulah kalau ada orang yang suka bau busuk, bau smpah dan sewaktu dengannya. Soal menjaga ketrampilan dan kebersihan diri tepulang kepada individu itu sendiri. Bagi aku, aku memangla suka orang yang bau wangi ni. Kalau boleh rasa nak bau lama-lama je bdan orang tue,he3. Nak tau kenapa aku cakap macam tu? Sbabnya bau wangi tu akan menarik perhatian orang lain.Bagi perempuan jangan terlalu wangi pula nanti takut ada lelaki yang follow dari belakang. Pakai ala kadar cukup la asal kita selesa dan orang pun selesa dengan kita.

So, bagi sesiapa yang masih mencari-cari deodorant yang sesuai,mungkin ini adalah jawapan bagi korang. Adidas memperkenalkan produk terbaru mereka iaitu Adidas Action 3.



Terdapat 6 pilihan deodorant bagi lelaki dan wanita iaitu Intensive,Control,Sensitive,Fresh,Pure dan Pro-Level bagi lelaki manakala Pro-Clear bagi wanita. Kesemua produk Adidas Action 3 ini anti keputihan,100% bebas dari alkohol dan melindungi diri dari bau peluh.
So, sekarang tiada alasan lagi pada mereka yang berbau. Selamat tinggal bau busuk.



Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.