RSS

Thursday, February 4, 2010

Wonder girls...NOBODY,,

First time aku dengar lagu ni aku da jatuh cinta. Lagu nya bertajuk nobody dinyanyikan oleh wonder girls. Ada 2 versi lagu ni, Korea and English. Cam best je bila baca lirik lagu ni.

Wonder girls tue adalah penyanyi kumpulan dari korea. Ahli-ahli dia sume comel-comel belaka. Lelaki tengok mesti meleleh.

Kalau sesiapa tak pernah dgar lagu ni, korang boleh la dgr kat cni tapi English version la.Ada siap sekali liriknya. Nanti boleh karoke bersama. Selamat berhibur..



Lyrics | Wonder Girls lyrics - Nobody (English) lyrics

Suka dengan lagu ni, untuk download sila KLIK SINI!

                                                            

5 comments:

~ ReD ~ said...

hehe..kat page aku ada versi KOREA punya...ngeh3...

- zuriey - said...

yeker.. bgusla cm2..yang korea nya xpaham sgt lirik he3

nur_cahaya said...

tgk dieorg menari,best bgt.......

- zuriey - said...

tau xpe.. rasa nak join je

balqis said...

ala..aq nak yg lirik korea punya lagi besttt..!!!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.