RSS

Thursday, February 25, 2010

Lawak 18 tahun ke atas..hahahaha

Aku tak tau la kalau korang pernah baca atau dengar pasal lawak ni. Aku sebenarnya tak sure gak samada nak post ke tak lawak ni, yela takut korang sume da tau kan.Tapi aku post kan juga la(saja-saja menggatal). Aku harap lawak ini akan di jadikan iktibar sbb kalau di fikirkan membawa maksud yang tersirat.

Tajuk : Office Romance

Johnny wanted to have sex with a girl in his office,
but she belonged to someone else...

One day, Johnny got so frustrated that he went up to
her and said, 'I'll give you a $100 if you let me
screw you. But the girl said NO.

Johnny said, 'I'll be fast. I'll throw the money on
the floor, you bend down, and I'll be finished by the
time you pick it up. '

She thought for a moment and said that she would have
to consult her boyfriend... So she called her
boyfriend and told him the story.

Her boyfriend says, 'Ask him for $200, pick up the
money very fast, he won't even be able to get his
pants down.'



So she agrees and accepts the proposal. Half an hour
goes by, and the boyfriend is waiting for his
girlfriend to call.

Finally, after 45 minutes, the boyfriend calls and
asks what happened.

She responded, 'The bastard used coins!'

Pengajaran :1. Jangan terlalu mementingkan duit sampai sanggup tergadai body. Jagalah maruah diri anda.
2. Fikirkan segala akibat(baik dan buruk) dan segala possibilities yang akan berlaku dalam melakukan sesuatu perkara.
3. Ini hanya lawak, tiada kena mengena dengan sesiapa mahupun hidup atau mati..he3

                                                            

6 comments:

~ ReD ~ said...

hahahah..padan muka...:D sekali duit syiling daaa..

- zuriey - said...

2la.. padan muka dia

ParkAir said...

wawawa pandai btol laki tu.. :D

hydir said...

hmm .. kalo nak buat jahat tu laju je idea diorang ya .. maklumlah .. dapat nasihat dari "pakar bertanduk" tu .. :p

- zuriey - said...

ParkAir & hydir: tau xpe..he3

Shidi Shah said...

ish2...xsangka.heheh

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.