RSS

Wednesday, February 24, 2010

Guinness world records

Hari ini nak post entry pasal bnda-bnda pelik dan hebat la kat dunia ni smpai masuk world record. Idea ni terhasil sbb baca kat kosmo pasal anjing tertinggi di dunia. SO mari kita tengok apa lagi rekod-rekod yang telah di pecahkan.



Giant George anjing tertinggi di dunia.


Robert Pershing Wadlow lelaki tertinggi di dunia.


Kim Goodman memiliki mata yang tersembul keluar.. Takutnya tengok.


Xie Qiuping memiliki rambut yang terpanjang di dunia


Pranamya Menaria and Devendra Harne mempunyai jari kaki dan tangan yang banyak. 25 semuanya..

Ada banyak lagi la rekod-rekod yang telah dipecahkan. Ada yang menakutkan,ada yang menakjubkan dan ada yang menggelikan. Kalau nak tau banyak lagi pasal ni boleh la layari http://www.guinnessworldrecords.com

                                                            

6 comments:

fitri oh fitri said...

semua kena genetic disorder kan???! haha.






www.fitridzulkifli.blogspot.com

- zuriey - said...

2la.. insan-insan terpilih dan teristimewa

mYpRecious said...

erkkk.. mata die boleh terjojol kuar mcm tu.. mcm gini la baru bley dikatekan terbeliak bijik mata.. ahakss...

~ ReD ~ said...

budak banyak jari tu kalau naip tu.. mesti hebat.haha :D

- zuriey - said...

myprecious: menakutkan la tengok mata dia terjojol cm2
RED: cnfirm laju la..he3

aiza said...

eiii..
nie smua mutant~ alien~hihihi...
maceh dtg blog aiza..
jemput2 lagi..

nk follow awk la~hihihi'''']]]

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.