RSS

Monday, January 11, 2010

Hobi makan plastik? biar betul

Semalam aku duk rumah layan tv dr pagi smpai malam. SO ptang tue aku tgk rancangan GUESS,GUESS,GUESS kat tv8 kalo tak silap. Rancangan ni dri China rsenya. Best gila rancangan ni..Kelakar habis. Tak kering gusi la kalau tengok. SO ada satu part di mana tetamu yg di undang kene teka siapa diantara peserta2 yang dtg ke rancangan tue yang bercakap bohong. SO semalam ada tiga orang peserta.

Peserta pertama: Hobi mkan plstik dan makan bungkusan makanan mentah (termasuk khinzir)
Peserta kedua : Pekerjaannya adalah mengambil upah untuk melawat banduan di dalam jail
Peserta ketiga : Jurugambar wanita yang ditugaskan utuk mengambil gmbar wanita seksi termasuk berbogel.

SO..antara ketiga2 ni korang rase yang mana stu yang tipu..Jawapannye..jeng3.. peserta kedua.. Peserta kedua yng telah menipu..tapi memng pekerjaan itu sememangnye wujud

Memng tekejut semua bila tau result2. Semua cm xcya. Peserta pertma tue memng hobi makan plastik..Menakjubkan..Dari kecil dia suka gigit kuku. Sampai la habit tue telah bertukar menjadi gigit straw dan plastik.Peserta tue memng btul2 makn plastik masa show tue.. Hobi dia yang suka gigit dan makn plastik telah menyebabkan gigi dia memnag tajam. Dasat tul.. Macam 2 la zaman sekarang ni. Anyway korang jagn la tiru gaya dia ni event korang xde duit. Plastik 2 merbahaya tuk kesihatan..SO please dont try this at home..


                                                            

2 comments:

~ ReD ~ said...

gilo! haha

- zuriey - said...

memng gilo..believe it or not

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.