RSS

Wednesday, January 6, 2010

20100106-Tahun baru,azam baru,semangat baru


Pejam celik2, da masuk tahun baru 2010. Tahun baru nak set azam baru bebekalkan semangat yag baru..Blog ni pun baru je update pada tahun bru ni setelah sekian lama terabai..(Pemalas tul)..Hari ni tiba kat LRT Setiawangsa bru perasan nset tertinggal..huhu..xpela selalu bawa nset pun bukan berbunyi nset tue.. Biarla tetinggal sehari,nak tgk gak sapa yang rindu kat aku nnti..:-) Msuk je ofis, perut wat hal plak. 2kali da masuk toilet pagi ni.. Apa yg wat perut aku meragam aku pun tak tau..Harap2 pulih la perut ni jap lagi....Anyway belum terlambat lagi nak wish..HAPPY NEW YEAR 2010..Semoga tahun ini akan bertambah baik dari yang lepas..~amin..

6 comments:

zairie said...

selamat tahun baru 2010. semoga azam tahun ni tercapai

zuriey said...

mekasih.. semoga azam kita sume tercapai

aYu said...

testing testing hehehe cantik la merah ni tp apsal merah ek?tukar warna feveret ek??

zuriey said...

ni bukan merah la..ni maroon,,,maroon bg semngat baru..he3

EmI said...

wah zuri ade blog.ngeee...

zuriey said...

tau xpe zul..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.